Innovaties

Valtech is de innovatieve sparring partner van een groot aantal succesvolle A-merken.

Innovatie is meer dan ooit een harde voorwaarde voor groei. De razendsnelle ontwikkeling van nieuwe technologieën vereist bovendien dat merken dit structureel, en met een lean en agile manier van werken oppakken. Bedrijven die op gestructureerde wijze innoveren, reageren sneller dan concurrenten op nieuwe technologische mogelijkheden, marktontwikkelingen en klantbehoeftes.

Innovatieproces versnellen

Valtech omarmde in een vroeg stadium de op gestructureerde innovatie gerichte disciplines design thinking, lean startup en agile innovation. Dankzij deze jarenlange expertise, en teams van gespecialiseerde professionals, helpen we merken hun innovatieproces te versnellen. En sneller technologieën te identificeren en integreren die substantiële meerwaarde voor merk en klant kunnen genereren.

Continue vernieuwing

Wat betekent de opkomst van de connected car, virtual en augmented reality, deep learning, gentherapie, chatbots of het Internet of Things bijvoorbeeld voor de toekomst van een merk, en welke nieuwe business modellen komen hier mogelijk uit voort? Via digital discoveries maken we abstracte begrippen tastbaar, en komen we tot een concrete road map naar continu vernieuwing. 

Innovatieve sparring partner

Zo opereert Valtech als innovatieve sparring partner van een lange serie succesvolle A-merken die innovatie zien als essentieel onderdeel van hun bedrijfscultuur. En vertalen we nieuwe technologie doorlopend naar nieuwe mogelijkheden om een nog relevantere klantervaring te kunnen bieden.

Meer weten?