Media & Entertainment

TV 4 Play

Van tv-kanaal tot toonaangevende contentprovider

Een revolutie in mediaconsumptie.

We bouwen, ontwerpen en onderhouden robuuste digitale platformen

en krachtige eindgebruikerservaringen in de media- en entertainmentbranche

 

Er vinden momenteel drie belangrijke ontwikkelen plaats in de media- en entertainmentbranche: het hele ecosysteem wordt opnieuw gedefinieerd, de technologische ontwikkeling gaat snel en er is een fundamentele verschuiving in hoe mensen hun favoriete media, merken en andere informatie- en entertainmentbronnen consumeren en daarmee interacteren. Een stap voorblijven op deze grote veranderingen kan lastig zijn. Toch kun je met een ervaren partner niet alleen deze veranderingen overleven, maar zelfs succes hebben in dit steeds meer concurrerende landschap.

Bij Valtech hebben we branchespecifieke expertise van wereldniveau in de media- en entertainmentbranche en bieden we de strategie, het ontwerp, de technologie en de platformen die nodig zijn om te slagen. Ons doel is om jouw inkomsten te optimaliseren door de beste ervaringen te creëren rondom jouw content en op ieder apparaat waarop je die content verspreidt.

We hebben met grote mediamerken gewerkt aan het ontwerp en de bouw van:

 • End-to-end-OTT-platformintegraties
 • Een standaard voor internettelevisieplatformen
 • Hypermedia-API’s om entertainment te ondersteunen op computers, mobiele apparaten en gameconsoles
 • Online publieksparticipatiediensten
 • Betalings- en royaltysystemen om microtransacties op digitale apparaten te ondersteunen
 • Publieksgegevens- en marketing intelligence dashboards
 • Digitale tijdschriften en kranten

Medialogo's

Diensten in media en entertainment:

 

 • Adviesdiensten (deskundige consultants per gebied)
 • Digitale diensten (UX, App en Agile en ontwikkeling voor mediabedrijven met focus op eindgebruikerservaring)
 • Digitale diensten – Media voor Merken (helpt merken gebruik maken van media)
 • Ready4Air(R4A) OTT-raamwerk (uitgebreid raamwerk van componenten voor het bouwen en gebruiken van OTT-applicaties)

 

Belangrijke technologiepartners

 

We werken samen met technologiepartners van wereldklasse om de beste digitale ervaringen en oplossingen voor onze klanten te creëren:

Adobe Primetime

Het ‘TV Everywhere’-platform. Adobe Primetime is een tv-platform met meerdere schermen waarmee omroepen, kabelmaatschappijen en dienstverleners boeiende, gepersonaliseerde kijkervaringen creëren en verkopen. In combinatie met Ready4Air van Valtech is Primetime een complete, robuuste end-to-end-OTT-oplossing.

ThePlatform

Het Video Platform, van Comcast, is een systeem voor video asset management en workflow. Het is het succesvolste multiplatform distributie en inkomstengenererend product

You.i-logo

Het App Experience Platform is disruptief in de branche dankzij de radicale en innovatie aanpak. Met het You.i-platform kun je makkelijk schitterende video-apps voor meerdere schermen bouwen die tv-kijkers veranderen in gebruikers, kopers en fans.

Ready4Air-logo

Ready4Air is een hyperconnected VOD-servicegateway. Daarmee kun je met razendsnelle API's sneller dan ooit rijke tv-apps bouwen. De time-to-market is sneller en de ontwikkelingskosten veel lager.

 

Een vertrouwde partner in Media

 

Al 10 jaar is Valtech een vertrouwde partner voor grensverleggende digitale innovaties voor nationale omroepen en wereldwijde mediabedrijven.

Wij combineren creatieve, technologische en data-vaardigheden om nieuwe producten te ontwerpen, creëren en implementeren. We gebruiken Agile levermethodes. Dat is een minimale standaard voor organisaties die nieuwe producten lanceren waarbij een incrementele oplevering essentieel is voor commercieel succes en om tegelijkertijd risico en onzekerheid te managen.

Benieuwd wat Valtech voor jou kan betekenen als het gaat om de branche media & entertainment? E-mail ons via info@valtech.nl of bel +31 (0)88 648 00 00.