Gezondheidszorg

GE Healthcare

Business intelligence en zorg verbinden

Zorgoplossingen creëren voor een betere wereld.

We bedenken hoe we de zorg beter kunnen maken met digitale oplossingen die tot betere resultaten en zakelijk succes leiden.

 

Nieuwe technologie en de verwachtingen van consumenten en patiënten hebben de gezondheidszorg ontwricht. En het tempo blijft hoog. Zorgaanbieders, zorgverzekeraars en farmaceuten moeten kosten besparen en tegelijkertijd de toegankelijkheid en efficiëntie van de zorg verbeteren.

Zorgprofessionals moeten zich nog meer verdiepen in de behoeften van consumenten. Dankzij healthtech moeten patiënten leren om te gaan met steeds meer eigen inzicht en inbreng. Consumenten zijn tegenwoordig steeds meer gefocust op preventie en willen zelf in controle zijn over hun eigen gezondheid. Met de juiste digitale strategieën kunnen spelers in de gezondheidszorg de manier waarop zorg verleend wordt grondig transformeren.

In de toekomst zullen de succesvolle bedrijven de gebruiker centraal stellen, innovatie in de zorg verwelkomen en agile zijn. Ongeacht de vorm (de cloud, draagbare technologie (wearables), mobiele apps, direct messaging of zelfs technologie die nog niet bestaat), digitaal zal het primaire kanaal zijn om met stakeholders te interacteren.

Bij Valtech zien we de uitdagingen van de aanstaande technologische ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Daarom hebben we een speciaal team gevormd om onze klanten beter van dienst te zijn. Onze teams werken hard om onze klanten te helpen aan de wensen van de markt tegemoet te komen. Daarbij rekening houdend met de delicate wisselwerking tussen de digitale wereld en de mens om de meest innovatieve oplossingen te ontwikkelen.

Valtech Healthcare levert waarde aan klanten tijdens het digitale transformatieproces: van strategisch advies tot ontwerp, conceptontwikkeling en optimalisatie van bedrijfskritische oplossingen. Valtech Healthcare heeft vele best practices, volledig compliant processen en vergaand inzicht in gereguleerde farmacie en gezondheidszorg. We werken nauw samen met onze klanten om digitale kansen te identificeren.

We ondersteunen onze klanten bij het ontwikkelen van zinvolle digitale interacties op een mondiaal en lokaal niveau. Centraal staan data driven digitale strategieën en tactieken met een positieve impact op de markt én die een concrete ROI hebben.

In de afgelopen jaren heeft Valtech een aantal top zorgorganisaties (waaronder drie van de top 25 farmaceutische bedrijven van de wereld) geholpen bij het ontwerpen en bouwen van:

  • Consistente, wereldwijde, digitale oplossingen en tools voor zorgprofessionals, patiënten en verzekeraars
  • Ondersteuningsprogramma's voor patiënten en zorgprofessionals op zowel mondiaal als lokaal niveau
  • Synergetische digitale ecosystemen
  • Herhaalbare en aanpasbare programma's voor interne communicatie
  • Klantgerichte leadgeneratie tools
  • Toegepaste data voor digitale optimalisatie
  • Robuuste infrastructuur om nieuwe omnichannel platformen

 

Diensten in de zorg:

 

  • Advies van deskundige consultants
  • Digitale diensten (digitale platforms, product websites, portals en tools voor zorgprofessionals, marketing en analytics, CLM/CRM-integratie)
  • Branchespecifieke programma's (interne en externe stakeholdercommunicatie, bedrijfscommunicatie, voorlichting over ziektes, patiëntenondersteuning, KOL-betrokkenheid)

 

Belangrijke technologiepartners

 

Partners in life sciences:

Valtech Healthcare in Denemarken is een op niveau 4 gecertificeerd Veeva-bureau.

 

Een betrouwbare partner in de gezondheidszorg

 

De klantervaring in de gezondheidszorg overstijgt tegenwoordig product, marketing, technologie, commercie en innovatie. Het is complex, vereist een enorme verscheidenheid aan capaciteiten en is sterk afhankelijk van technische integratie. Dat is precies waarom Valtech Healthcare scherp technisch inzicht meeneemt om onze klanten te helpen hun doelen op ieder gewenst platform te bereiken. We doen dat via sterke partnerships.

Benieuwd wat Valtech voor jou kan betekenen als het gaat om de branche gezondheidszorg? E-mail ons via info@valtech.nl of bel +31 (0)88 648 00 00.