Financiële dienstverlening

De financiële customer journey opnieuw uitvinden.

In een complexe wereld van onzekerheid en ontwrichting helpt Valtech financiële organisaties beslissingen te nemen op basis van bewijs. Het raamwerk en de structuur van Valtech zorgen voor betere beslissingen en betere uitkomsten.

 

De financiële wereld is ingrijpend aan het veranderen. Voor veel instellingen is het moeilijk om relevant te blijven in een concurrerende markt die steeds verandert en snel ontwikkelt. Deze organisaties worstelen vaak met ongeïnspireerde customer experiences, verouderde systemen, achterhaalde technische implementatiestrategieën, inefficiënt gebruik van gegevens en een verlammend gebrek aan innovatie.

“...verstoringen kunnen de winstgevendheid met 60% verminderen...” - Anthony Jenkins, voormalige CEO van Barclays

Deze uitdagingen, samen met het veranderde gedrag en verwachtingspatroon van consumenten, hebben de weg vrijgemaakt voor felle concurrentie van traditionele en niet-traditionele concurrenten. Concurrenten die meer ervaring hebben, sneller zijn of gewoon beter passen om te overleven in dit dynamische digitale ecosysteem.

Bedrijven die zelf proberen zich aan te passen en te ontwikkelen, staan voor een zware taak en moeten zich wapenen tegen flinke groeipijn. Maar iets wat ontmoedigend lijkt, kan met de juiste partner ineens enorme kansen bieden.

 

Een betrouwbare partner in financiële dienstverlening

 

Bij Valtech werken we al 15 jaar samen met grote financiële dienstverleners. We hebben ervaring met agile implementatie binnen verzekeringen, vermogensbeheer, retail en investment banking, evenals betalingsinstellingen, centrale banken, kredietinstellingen en aandelenbeurzen:

Financiële logo's

 

Diensten in de financiële dienstverlening

 

  • Digitale transformatie
  • Service & Experience Design
  • Agile Delivery & implementatie
  • UX/UI-design & prototyping
  • Analytics & big data

Benieuwd wat Valtech voor jou kan betekenen als het gaat om financiële dienstverlening? E-mail ons via info@valtech.nl of bel +31 (0)88 648 00 00.