Automotive

Audi

Hoe Audi een publiek bereikte dat niet vaak traditionele autodealers bezoekt

Van auto naar connected ervaring.

De rol van de auto in het connected netwerk van de consument is opnieuw bepaald.

 

De auto is en blijft ons primaire vervoersmiddel. Maar de consument verwacht meer. Meer informatie. Meer bescherming. Meer entertainment. De consument verwacht altijd en overal te kunnen communiceren met de connected wereld. De consument verwacht nu, meer dan ooit tevoren, dat zijn auto onderdeel is van deze connected wereld. Daarom ondergaat de automotive sector, waar IT al lang een centrale rol speelt, een structurele verandering met snelle innovatiecycli en nieuwe bedrijfsmodellen.

De nieuwe IT-rol: van systeempartner tot productfabricage.

Tot nu toe was het een kwestie van voertuigfuncties ontwikkelen met andere online functies. Nu is het van belang om klantgerichte, digitale business modellen te ontwikkelen met echt waarde voor de gebruiker.

Time-to-market, flexibiliteit en innovatieve servicemodellen zijn hierbij belangrijke factoren. IT blijft een holistische, adviserende en ontwikkelende productfabrikant die nieuwe business modellen levert. Valtech begeleidt jouw bedrijf door de hele cyclus.

Bekijk deze reisorganisaties voor wie wij werken:

Partners in de automotive branche

Diensten in automotive

 • Organiseren, integreren en evolutie: full-servicebureau met holistische benadering.
 • Productdefinitie - met vele jaren knowhow op het gebied van connected auto's, mobiliteit, autonoom rijden, big data & analytics, digitale verkoop.
 • Agile productontwikkelingsprocessen: van portfoliomanagement tot productplanning tot implementatie.
 • Multidisciplinaire teams met expertise op het gebied van marketing, technologie en agile procesmanagement.
 • Iteratieve productoptimalisatie op basis van feedback van klanten en resultaten
 • Managed-servicebenadering: met Dev-ops-benaderingen voor de complete levering van premium diensten
 • Innovatief en uitmuntend: Geïnstitutionaliseerde capaciteiten voor verkennende business development en de ontwikkeling van prototypes
 • Snelle ontwikkelcycli dankzij agile managed-servicebenadering en snelle prototyping
 • Integratie van infrastructuur en zakenpartners
 • Verkopen, activeren en gebruiken van diensten mogelijk maken.
 • Realisatie in verschillende markten (rollouts)

Een vertrouwde partner in Automotive:

De nieuwe ster van automotive is niet langer de auto: Het is de klant. Er is een nieuw soort consument onder ons. Een die niet een product wil kopen, maar liever een samenhangend, mobiel ecosysteem heeft. Daar heeft Valtech meer dan 18 jaar aan gewerkt. Samen met de centrale IT, productontwikkeling en distributie. Daarom is Valtech een gevestigde naam als partner voor de digitale transformatie van de automotive branche.

Benieuwd wat Valtech voor jou kan betekenen als het gaat om de automotive branche? E-mail ons via info@valtech.nl of bel +31 (0)88 648 00 00.

Hoe kunnen wij helpen?