Sebastian Lombardo, CEO – Voorzitter van de Raad van Bestuur

Sebastian Lombardo

CEO – Voorzitter van de Raad van Bestuur

Welkom bij Valtech,

Al sinds 1993 helpt Valtech organisaties digitaal transformeren door continu de manier waarop zij met hun klanten interacteren te vernieuwen. We optimaliseren platforms, ontwikkelen nieuwe hardware en organiseren omni-channel customer journeys. Wij zijn technici, programmeurs, UX-Designers, marketeers en vernieuwers op 5 continenten met meer dan 30 kantoren in 13 verschillende landen (Argentinië, Australië, Canada, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, India, Nederland, Singapore, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten).

We zijn experts in technologie, marketing en experience design. Onze passie is het oppakken van uitdagingen in de digitale transformatie van onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat differentiatie volgt uit het organiseren van naadloos in elkaar overlopende ervaringen rondom de klant. We sluiten deze kloof door de customer journey opnieuw te ontwerpen en de juiste, volledig verbonden, oplossing te implementeren.

Sinds we in maart 2010 de leiding kregen over Valtech, is ons doel om precies dat soort nieuwe generatie, cutting-edge digitaal bureau te zijn.

Onze teams zetten onze expertise en visie in om memorabele digitale ervaringen te creëren voor onze klanten. Ervaringen met relevante content die klanten bindt en ervaringen die conversaties met merken ondersteunen. Eenvoudig gezegd: we bouwen platforms die het onze klanten mogelijk maken om marketing en commerce te bedrijven in het digitale tijdperk.

Terwijl de markt consolideert, maken onze sterke internationale aanwezigheid, onze gerenommeerde klantenportefeuille en onze langetermijnvisie één van de meest unieke wereldwijde spelers. We verleggen grenzen en ontwikkelen naadloze online ervaringen voor onze klanten.

We nodigen jou uit om deel uit te maken van Valtech. Kijk met ons uit naar de toekomst, wees onderdeel van onze visie en deel in ons succes. Valtech. Where Experiences are Engineered.

Laatste Nieuws

Valtech in top 5 van Fonk bureau top 50

Fonk magazine heeft de Fonk bureau top 50 gepubliceerd. Een preview op de uitslagen van het 22e bureau klanttevredenheidsonderzoek van Red Alert 2016. Valtech behoort tot de top 5!

Onze diensten

Onze locaties

Valtech heeft wereldwijd meer dan 30 kantoren. Waar je ook bent, we kunnen je altijd van dichtbij bedienen. Bekijk hier onze kantoren: