Royal Club

Een sprankelende website

Royal Club

“Toegankelijk en toch stijlvol, maar niet té premium!” Dat was de wens van Vrumona voor de website van haar merk Royal Club. Met deze wens in het achterhoofd heeft Valtech (destijds eFocus), samen met Vrumona, de nieuwe website voor Royal Club gerealiseerd. De nieuwe website is een stijlvolle presentatie van product(-informatie) en merkbeleving en sluit door de seizoen- en campagnegerelateerde visuals het gehele jaar aan op de actualiteit.

Vernieuwde online uiting

De voorganger van de huidige website had geen CMS en bevatte nog Flash elementen. Daarnaast was de website niet responsive en konden er geen acties op worden ingezet. Naast het verbeteren van het technische aspect ontstond ook de behoefte aan een nieuwe uitstraling. Vrumona wilde de online uiting van haar merk Royal Club baseren op de nieuwe product- en merkpositionering en de vernieuwde huisstijl van het merk. Voor de nieuwe website had Vrumona als uitgangspunt dat deze toegankelijk en stijlvol moet zijn, maar niet té premium.

Optimale productbeleving


Met de agile werkwijze zijn we aan de slag gegaan met het bouwen van de nieuwe website op het Sitecore platform. Om de productbeleving zo levendig mogelijk te maken vormt productfotografie een integraal onderdeel van het concept. Hiervoor hebben we samengewerkt met Branded Cinema. De kleur van de fonts past zich automatisch aan op de kleur van de visuals erachter, zodat de tekst altijd leesbaar aansluit op de beeldtaal. Daarnaast zijn er knoppen geïmplementeerd om de producten van Royal Club direct te bestellen, wat het bestelgemak verhoogt.

Seizoen gerelateerd

Het resultaat is een responsive website die gedurende het gehele jaar aansluit op seizoenen, campagnes en acties. Royal Club houdt hiermee de hoogwaardige merkbeleving in stand.

Stijging in traffic

Sinds de vernieuwing van de website is het traffic omhoog gegaan met 274% en is het bounce-percentage afgenomen met zo’n 60% naar 27% in 2015. Mooie resultaten waar we erg trots op zijn!

 

 

www.royalclub.nl

Luc de Jong
Account Manager
+316 26 08 06 43
luc.de.jong@valtech.nl