Redesign van de corporate website en het jaarverslag

Nutreco

Nutreco is wereldleider in duurzame productie en verkoop van diervoeding en visvoer. Met ruim 11.000 medewerkers zet Nutreco zich in voor duurzame voedingsoplossingen. Valtech denkt als online partner mee over het design, de strategie en de doorontwikkeling van zowel de corporate website als de landensites van Nutreco.

Van 2013 tot nu

De samenwerking begon in 2013 toen Valtech (destijds eFocus) de corporate website van Nutreco lanceerde. In nauwe samenwerking met Nutreco hebben we in juni van 2016 een redesign op deze website doorgevoerd. Nutreco is op de site helder over de duurzaamheidsdoelstellingen en langetermijnstrategie. Daarnaast is ook de Nutreco annual review ontwikkeld, het online jaarverslag over 2015.

Herbruikbare modules

De corporate website is gebouwd op het Episerver platform. Het Nutreco platform omvat ruim 35 projectwebsites en 4 apps, die allen onder de verantwoordelijkheid van Valtech vallen. Om de snelheid erin te houden en de kosten zo laag mogelijk, maken we de modules die we voor de ene website ontwikkelen ook geschikt voor de andere websites op het platform. Samen met Nutreco vertalen we nieuwe inzichten direct naar aanpassingen in de roadmap en de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten.

Goede resultaten

De corporate website en de annual review zijn recentelijk live gegaan en de resultaten en reacties zijn positief. Voor de annual review hebben we nauw samengewerkt met No Such Company, die de animaties heeft ontworpen.