Een dynamische modelpagina

ŠKODA

De ŠKODA Yeti is een auto om het avontuur mee aan te gaan. Dat zie je terug op de modelpagina op de website van ŠKODA. Voor Pon Automotive ŠKODA ontwikkelde en verzorgde Valtech het concept en de uitvoering.

Meer beleving en conversie

Het automerk ŠKODA heeft veel modellen op de markt. Ieder model heeft een specifieke doelgroep die we met de juiste boodschap willen bereiken. In het geval van de ŠKODA Yeti vroeg het automerk aan Valtech om met een concept te komen waarin alle unieke eigenschappen goed uitkomen. En dat zo snel mogelijk en steengoed. De huidige pagina moest meer beleving krijgen en de conversie verhogen. Missie geslaagd.

Supersnelle oplevering en optimalisatie

Valtech leverde het concept, design, UX, copy, HTML/CSS/JavaScript en animatie. Door de korte doorlooptijd is er, waar mogelijk, gebruikgemaakt van ‘design in the browser’. Dankzij een betrokken opdrachtgever en een klein team waren de communicatielijnen kort en zijn de optimalisaties op de pagina snel gerealiseerd. In samenwerking met de online analisten van ŠKODA zijn er direct met de livegang van de vernieuwde pagina A/B-testen geïmplementeerd. We blijven continu optimaliseren.

Dynamische modelpagina

De nieuwe modelpagina voor de ŠKODA Yeti is een compleet verhalende, en op beleving ingerichte, pagina. De pagina toont alle facetten en mogelijkheden van de ŠKODA Yeti. Het is een dynamische en overzichtelijke pagina waarop je ook verschillende uitvoeringen kan vergelijken, zelfs die van concurrerende merken. De pagina beweegt de bezoeker naar het configureren van een nieuwe ŠKODA Yeti, het plannen van een proefrit of het bestellen van een brochure.

 

Van begin tot eind een succes

Na een succesvolle samenwerking staat er een verhalende en interactieve modelpagina. Deze pagina blijkt ook na livegang een succes te zijn: de bezoeker besteedt meer tijd op de pagina en het conversieratio is aanzienlijk gestegen. Dankzij deze pagina ligt de online beleving van de Yeti nog dichter bij de werkelijkheid.

                                                           www.skoda.nl