Ragner Teitsma nieuwe Managing Director Amersfoort bij Valtech

Valtech verwelkomt Ragner Teitsma als Managing Director Amersfoort. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het kantoor in Amersfoort en neemt hij plaats in het Management Team van Valtech. 

Ragner Teitsma heeft de afgelopen jaren consultancy- en managementfuncties bekleed bij o.a. PricewaterhouseCoopers en Mirabeau. In de laatste jaren was hij als Director bij Deloitte Digital medeverantwoordelijk voor de verdere uitbouw van Deloitte Digital Nederland.  

Arnoud Martens, Algemeen directeur bij Valtech:

“Valtech Amersfoort is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een startup team naar een volledig opererend bedrijf van 45 personen met een respectabel klantportfolio vooral gericht op eCommerce. Ik heb al eerder met Ragner samengewerkt, dus ik weet welke ervaring en kwaliteiten hij meebrengt naar Valtech. Ik heb er alle vertrouwen in dat we onder leiding van Ragner het klantportfolio en het team in Amersfoort naar een volgend niveau kunnen brengen.” 

Ragner Teitsma over zijn aanstelling bij Valtech: 

Wat ik mooi vind is de focus die Valtech de afgelopen jaren heeft laten zien. Focus op specifieke marktinzichten en klant-samenwerkingen. Keuzes op technologiegebied en het ontwikkelen van mensen. Ik kijk er erg naar uit om samen met het team in Amersfoort ons potentieel verder te ontdekken, ontwikkelen en positioneren. “

Contactpersonen