Ontmoet Valtech tijdens de Adobe EMEA Summit 2017

Ontmoet Valtech tijdens de Adobe EMEA Summit 2017

Valtech is opnieuw aanwezig bij de Adobe EMEA Summit in Londen op 10 en 11 mei. Ontmoet ons bij onze stand, ervaar verschillende demo’s en bekijk onze eigen Valtech Connected Car.

De Adobe EMEA Summit is voor digital marketing professionals hét event om waardevolle inzichten, tools en technieken rondom de Adobe Experience Cloud te verkrijgen. Tijdens de summit worden meerdere strategieën en best practices voor customer experiences, data-driven marketing, mobile marketing, cross-channel marketing en programmatische marketing gedeeld. 

Valtech is bij de summit aanwezig met een stand, waar verschillende demo’s gegeven worden over de branches Travel & Hospitality en Automotive. Je kunt hier bovendien zelf de Automotive Acon Car ervaren.

Ga je ook naar de summit? We ontmoeten je graag! Meld je nu aan voor een persoonlijke ontmoeting en dan zien en spreken we je daar. Staat een bezoek aan de summit niet op je planning maar ben je wel nieuwsgierig waar we mee bezig zijn? Bel of mail ons! 

Met meer dan 10 jaar CQ en AEM ervaring zetten partners Adobe en Valtech samen de toon op het gebied van wereldwijde innovatie. Valtech creëert en beheert vele online ervaringen met Adobe’s Creative en Marketing Cloud solutions en legt daarbij sterk de focus op Retail, Automotive, Media, B2B en Travel & Hospitality. 

Contactpersonen