Chris van de Steeg benoemd tot Sitecore Most Valuable Professional

Chris van de Steeg benoemd tot Sitecore Most Valuable Professional

Sitecore heeft voor de elfde keer de Sitecore Most Valuable Professionals (MVP) bekendgemaakt. Valtech collega Chris van de Steeg heeft ook dit jaar de erkenning gekregen en mag zich Technology MVP (blijven) noemen.

Het MVP programma erkent uitzonderlijke community-leiders die initatief nemen op het gebied van verandering en innovatie. Voor Chris is het de vijfde keer dat hij deze erkenning krijgt.

“De erkenning van de inzet en kennis van onze Sitecore professional(s) door Sitecore waarderen we enorm. Onze ideeën over de toekomst van Sitecore worden op deze manier gedeeld met de leverancier. Via de community delen we kennis met andere professionals en ondersteunen we de groei van Sitecore in Nederland en daarbuiten. Kennis vergaren en innoveren zijn door middel van onze Academy en Labs speerpunten voor ons en onze opdrachtgevers profiteren daarvan.”
- Marco van Vliet, Technical Director bij Valtech.

Sitecore MVP

Sitecore’s MVP’ers delen op vrijwillige basis hun passie voor webtechnologie en bevorderen hiermee de objectieve uitwisseling van kennis. De Sitecore MVP Award beloont de meest actieve Sitecore community-leden wereldwijd, die bijdragen leveren van onschatbare waarde. Dit doen zij door technische oplossingen van problemen en het ontdekken van nieuwe manieren om technologie te transformeren.

Het programma biedt MVP’ers een aantal voordelen zoals toegang tot technische bronnen zoals alfaversies van Sitecore’s software, de eerste release van modules, volledige toegang tot het Sitecore developers netwerk en uitnodigingen voor grote evenementen.

Valtech platinum partner

Valtech is gecertificeerd platinum implementatiepartner van Sitecore. Eén van ‘s werelds grootste spelers op het gebied van .NET content management systemen (cms). Met ruim 100 Sitecore projecten voor opdrachtgevers als Volkswagen, SEAT, Heineken en ṤKODA.

Bekijk hier de volledige lijst met Sitecore MVP's.

Meer nieuws: