• De kracht van het vertrouwde merk

  In onzekere tijden waarin consumenten wantrouwend zijn ten aanzien van bedrijven, politiek en media groeit de behoefte aan betrouwbare merken. Marketeers die hun customer experience strategie centreren rondom het groeien van vertrouwen, doen in 2018 goede zaken.

 • Maak een einde aan SEO-tunnelvisie: geef content weer de troon

  Maak een einde aan SEO-tunnelvisie: geef content weer de troon

  De afgelopen jaren lijkt SEO de heilige graal van digitale marketing te zijn geworden. In een zoektocht naar de oplossing voor elk denkbare digitale kwaal wordt zoekmachineoptimalisatie gebruikt (en misbruikt). SEO is hiermee gepromoveerd van middel naar doel. Een effectief middel is SEO zeker, maar een effectief doel? Dat niet per se.

 • Content as a Service, omdat content altijd in beweging is

  Een website is nooit af, ook niet qua content. Maar als een website eenmaal staat, wil de focus op content nog wel eens verdwijnen. Zonde, want zo mis je echt kansen. Conversiekansen, kansen voor branding, noem ze maar op. Hoe zorg je nou dat content altijd in het vizier blijft?

 • Sla een brug tussen on- en offline in retail: 6 manieren om ROPO-effecten te meten

  Sla een brug tussen on- en offline in retail: 6 manieren om ROPO-effecten te meten

  Recentelijk stond ik bij een bekende internationale retailer om een nieuwe televisie aan te schaffen. Zonder ook maar een verkoopadviseur te hebben gesproken, stond ik tien minuten later weer buiten met een televisie onder mijn arm. Ik had immers voor mijn bezoek op diverse websites al uitgebreid onderzoek gedaan. Want wie doet tegenwoordig nog een aankoop in de winkel zonder eerst de nodige online research te doen?

 • 538 en The Sound of Data

  De aard van mediaconsumptie verandert in hoog tempo en het aanbod is enorm. Iets waar ze ook bij 538 van op de hoogte zijn. We switchen van bron naar bron voor onze portie muziek en entertainment: FM, TV, Spotify, Soundcloud, YouTube, internetradio. Het moment bepaalt waar je inlogt voor je beats.

Lees meer

Whitepapers

Onze whitepapers over digitale marketing informeren je over een specifieke strategie of bepaalde tactiek die past bij jouw bedrijf. Ze helpen je bepalen welke hulp je nodig hebt. Download de whitepaper hier.