• 3 échte sollicitatietips voor starters

  Je wordt ermee platgegooid op internet, door je vrienden en op school: sollicitatietips. Ongevraagd of niet, het zijn stuk voor stuk goedbedoelde adviezen en gouden tips. “Let hierop als je gaat solliciteren!" "Dit moet je echt niet doen hoor!" "En dit vooral wél.” Allemaal leuk en aardig, maar wat doet er nu eigenlijk écht toe bij het vinden van je eerste baan? Met ruim tien jaar ervaring in het recruitmentvak en starters op de arbeidsmarkt geef ik je graag een aantal laagdrempelige en tastbare tips die je goed kunt gebruiken op weg naar je eerste baan.

 • The Future of Retail - E-commerce: van distributiekanaal naar waardepropositie

  The Future of Retail - E-commerce: van distributiekanaal naar waardepropositie

  De transitie naar innovatieve e-commerce platform technologieën leidt tot een nieuw paradigma in de retailindustrie, zo werd duidelijk tijdens de dertiende editie van The Next Web. De retailers die de slag gaan winnen combineren sterke fysieke winkelconcepten met eigen e-commerce platformen om de klantrelatie op nieuwe en innovatieve manieren te versterken.

 • De kracht van het vertrouwde merk

  In onzekere tijden waarin consumenten wantrouwend zijn ten aanzien van bedrijven, politiek en media groeit de behoefte aan betrouwbare merken. Marketeers die hun customer experience strategie centreren rondom het groeien van vertrouwen, doen in 2018 goede zaken.

 • Maak een einde aan SEO-tunnelvisie: geef content weer de troon

  De afgelopen jaren lijkt SEO de heilige graal van digitale marketing te zijn geworden. In een zoektocht naar de oplossing voor elk denkbare digitale kwaal wordt zoekmachineoptimalisatie gebruikt (en misbruikt). SEO is hiermee gepromoveerd van middel naar doel. Een effectief middel is SEO zeker, maar een effectief doel? Dat niet per se.

Lees meer

Whitepapers

Onze whitepapers over digitale marketing informeren je over een specifieke strategie of bepaalde tactiek die past bij jouw bedrijf. Ze helpen je bepalen welke hulp je nodig hebt. Download de whitepaper hier.