Valtech nodigt je uit voor een innovatie ontbijtsessie op 10 oktober

Valtech nodigt je uit voor een innovatie ontbijtsessie op 10 oktober

Tegenwoordig is innovatie een terugkerend onderwerp in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Met andere woorden, we kunnen niet meer zonder. Op 10 oktober organiseren we een ontbijtsessie rondom dit thema. Wil je hierbij zijn? Meld je dan aan via marketing@valtech.nl

Wellicht heb je ons innovatiemagazine al voorbij zien komen. Een magazine waarin we onze kijk op innovatie delen, innovatiecases in beeld brengen en ons innovatieframework toelichten. Genoeg om door geïnspireerd te worden!

Om dit onderwerp verder tot leven te brengen, organiseren we op 10 oktober een ontbijtsessie die volledig in het teken staat van innovatie. Tijdens deze sessie vertelt onze creative director van Valtech Canada, Roxana Brongo, over de innovatiecase van Decathlon. Daarnaast bespreken we innovatie in het algemeen en geven we deelnemers de mogelijkheid hun uitdagingen te delen die ze op dit gebied tegenkomen. 

Wil je deze sessie graag bijwonen? Stuur dan een mail naar marketing@valtech.nl. Dan sturen wij je alle praktische informatie toe.