Valtech trotse partner van de MaartenMemorial

Valtech trotse partner van de MaartenMemorial

Op donderdag 19 juli wordt alweer de 15de editie van de MaartenMemorial gereden. Elk jaar rond Maarten's sterfdag gaan een mooie verzameling exclusieve sportwagens op pad om honderd kankerpatiënten even te laten vergeten dat ze ziek zijn. 

Met deze tocht herdenken ze Maarten van Sten, die in 2003 overleed aan huidkanker. Hij was een Lotus-fanaat pur sang en goede vriend van de organisatie. Maarten vroeg op zijn sterfbed om van zijn sterfdag vooral een feest te maken en dat is waar vrienden zich tot op de dag van vandaag voor inzetten. Lotgenoten een fijne dag bezorgen door ze mee te nemen in Maarten zijn passie; exclusieve auto’s.

De start is dit jaar bij Ahoy. Na een mooie toch sluiten ze af op Circuitpark Zandvoort. Dit jaar gaat de opbrengst naar de Stichting Daniel den Hoed, die geld ophaalt voor meer wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. De voorgaande 14 edities leverden bijna €1.500.000 euro op. Hiermee is o.a. het Maarten van Sten laboratorium in het Erasmus MC gerealiseerd. 

"Al meer dan 10 jaar is Valtech trotse partner van de MaartenMemorial. Het evenement is door de gedreven groep initiatiefnemers en vrijwilligers uitgegroeid tot een top georganiseerde en vooral bijzondere dag voor patienten. Een dag waar ze even kunnen vergeten dat ze ziek zijn. En elk jaar wordt er veel geld binnen gehaald voor onderzoek naar die verschrikkelijke ziekte."

Marc-Paul Brandt, CCO Valtech Nederland

 

Meer info: www.maartenmemorial.com 

Facebook MaartenMemorial

MaartenMemorial logo