DAF Trucks is genomineerd voor de Computable Awards 2018 in de categorie Digitale Innovatie van het Jaar

DAF Trucks is genomineerd voor de Computable Awards 2018 in de categorie Digitale Innovatie van het Jaar

Computable heeft tien digitale innovaties genomineerd voor de Computable Awards 2018. Een van deze nominaties is voor de DAF Truck Configurator van DAF Trucks. 
Klik hier om je stem uit te brengen.

Met de DAF Truck Configurator loopt DAF Trucks voorop als het gaat om het online samenstellen van de ideale truck. De configurator laat alle beschikbare varianten en opties zien en dan ook nog eens zo realistisch mogelijk. Zo kunnen gebruikers hun zojuist samengestelde truck middels een VR-app in 3D bekijken en als het ware om de truck heen lopen. Bovendien kan de geconfigureerde truck direct worden gedeeld met de dealer en de opbouwer, waardoor alle voorbereidingen al starten enkel op basis van het digitale 3D-model. En dat nog voordat de truck überhaupt gemaakt is. Voor meer informatie, lees dit artikel.

In totaal ontving Computable 65 inzendingen in de categorie Digitale Innovatie van het Jaar. Een groep van 13 Computable-experts heeft ze stuk voor stuk beoordeeld en vervolgens de top 10 in deze categorie bepaald. Op 30 oktober 2018 wordt bekendgemaakt wie de award mee naar huis mag nemen.

Klik hier om te stemmen
Let op, je moet eerst je gegevens invullen om een verificatielink te ontvangen waarmee je je stem kunt uitbrengen. Je hoeft niet in alle categorieën te stemmen. 

Foto credits: DAF Trucks