• Shell concurreert online niet met energiebedrijven

  Shell concurreert online niet met energiebedrijven

  In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Dat geldt voor de beurs, maar zeker ook voor marketing, stelt Americo Campos Silva. Ik spreek Shell’s Global Head of Digital and Social Media tijdens de Web Summit in Lissabon over experimenteren, digitale concurrentie en storytelling.

 • 6 digital marketing-tips voor een succesvol B2B-event

  Als Valtech zijn we sterk in het benutten van digitale mogelijkheden rondom B2B events. Dit doen we voor onszelf en voor diverse opdrachtgevers. Hierbij stellen we de gebruikerservaring als hoogste prioriteit en geven we de juiste prikkels aan de juiste persoon op het juiste moment. Door digitale activatie rondom events op de juiste manier in te zetten, creëer je krachtige touchpoints die zowel de offline- als de online klantreis optimaliseren.

 • Het content-mantra: authenticiteit, consistentie en echt contact

  In het online wereldje hebben we het al een tijd over storytelling, contentmarketing en influencer marketing. Ein-de-lijk lijkt de grote massa het belang ervan in te zien. Dat merk ik ook tijdens de Web Summit in Lissabon. De sessies die content raken, zijn goed bezocht. De terugkerende thema’s zijn authenticiteit, consistentie en echt contact.

 • Episerver Ascend - wat heb je gemist?

  Episerver Ascend - wat heb je gemist?

  Elk jaar organiseert Episerver voor haar klanten en partners een event om hun visie en roadmap te delen: Episerver Ascend. Dit jaar vond het event in Londen plaats. Valtech was aanwezig als sponsor en bezoeker van de diverse informatieve tracks. Voor ons een goede mogelijkheid om geïnspireerd te raken en ideeën uit te wisselen.

 • Microcopy: vergeten content

  De foutmelding in een formulier, het stukje tekst in het zoekveld en de instructies voor het maken van een nieuw wachtwoord: drie voorbeelden van microcopy. En alle drie meestal vergeten. Zonde!

 • Digital Transformation: de beweging en de worsteling

  In dit blog vind je de uitkomst van een onderzoek naar de staat van digital transformation onder digital leaders van top 500 bedrijven in Nederland. Ook gaan we in op de achtergronden van deze beweging en de vraag: hoe digitaal te transformeren.

 • Accelerate: innoveren in een corporate omgeving met de snelheid van een startup

  Digitale disruptie maakt het voor veel gevestigde organisaties noodzakelijk sneller in te spelen op nieuwe bedreigingen en kansen in de markt. Met Lean Startup methoden, agile werkwijzen en accelerator technieken van venture capitalists worden concepten snel getoetst en is direct zichtbaar welke overleven en welke niet. Maar hoe werkt dit binnen de kaders van grote, complexe organisaties?

Lees meer

Whitepapers

Onze whitepapers over digitale marketing informeren je over een specifieke strategie of bepaalde tactiek die past bij jouw bedrijf. Ze helpen je bepalen welke hulp je nodig hebt. Download de whitepaper hier.